آرد گندم از پرمصرف ترین انواع آرد در کشور ما است.این ماده به دلیل میزان کربوهیدرات و پروتئین موجود در آن ، به عنوان ماده اولیه جهت تهیه نان مورد استفاده قرار می گیرد.آرد نانوائی حاوی حداقل ۲۳ درصد گلوتن (مرطوب) است که سبب می شود به نان، بافتی نرم و انعطاف پذیر بدهد. براساس نوع مصرف آرد و نیز با توجه به درجه استحصال آرد از گندم، میزان سبوس موجود در آن متفاوت است.بدینصورت آرد مصرفی برای تهیه نان تافتون و لواش، با آرد نان سنگک یا نان سبوسدار (آرد کامل) با یکدیگر فرق دارند.انواع دیگر آرد با میزان سبوس کمتر، مانند آرد نول یا ستاره برای تهیه شیرینی و محصولات و فرآورده های قنادی مناسب می باشند.پس در هنگام خرید این محصول، علاوه بر توجه به نشان استاندارد ، باید به مشخصات کامل درج شده برروی بسته بندی آن، توجه نمود تا آردی متناسب با مورد مصرف خاص آن تهیه شود. بسته بندی آرد باید در محل خشک، خنک و به دور از مواد معطر نگهداری شود.