به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان هرمزگان ، در راستای اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان بندرلنگه از واحدهای صنفی عرضه زولبیا و بامیه این شهرستان بازرسی به عمل آمد .

از آن جا که زولبیا و بامیه به عنوان شیرینی پرمصرف و سنتی در وعده افطار استفاده می شود و اطمینان از سلامت و کیفیت آن ها ضروری است در این بازدیدها ، مواردی چون روغن سرخ کردنی مورد استفاده ، وزن و نشانه گذاری جعبه های شیرینی ، شرایط نگهداری شکر و همچنین تاریخ تولید و انقضای مواد مصرفی به دقت مورد بررسی و کنترل قرار گرفت.

لازم به ذکر است تولید کنندگان زولبیا و بامیه موظفند از روغن های خوراکی مخصوص سرخ کردن دارای نشان استاندارد با مقاومت حرارتی بالایی استفاده کنند ضمن آن که زولبیا و بامیه مناسب و سالم باید دارای رنگ روشن و بوی مطبوع باشند و در جعبه های دارای نشان گذاری مناسب ( تاریخ تولید و انقضاء و نشان استاندارد ) به فروش برسانند .