به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان هرمزگان در راستای اجرای استاندارد ملی محصولات غذایی، از واحدهای تولیدی صنعت غذایی شهرستان پارسیان، توسط کارشناسان اداره کل استاندارد هرمزگان و مسئول نمایندگی استاندارد شهرستان پارسیان بازدید به عمل آمد.

طی این بازدید مریم کیانی کارشناس آزمایشگاه غذایی اداره کل استاندارد هرمزگان در خصوص نحوه تولید رب گوجه فرنگی ، قند و شکر سفید استاندارد و رعایت الزامات استانداردهای ملی مربوطه به واحدهای تولیدی توضیحاتی ارائه نمود. سپس ضمن بررسی وضعیت واحدهای تولیدی مذکور درخصوص تولید فرآورده مشمول استاندارد اجباری در این واحد ها ،  تذکرات و اخطار های لازم در مورد نواقص مشاهده شده ارائه گردید.

 گفتنی است، شهرستان پارسیان در صنعت غذایی و کشاورزی دارای یک واحد تولیدی رب گوجه فرنگی و یک واحد تولیدی بسته بندی مواد غذایی از جمله قند و شکر سفید می باشد.

لازم به ذکر است، کنسرو رب گوجه فرنگی به شماره استاندارد ملی ۷۶۱ ، سس گوجه فرنگی به شماره استاندارد ملی  ۲۵۵۰ ، پوره گوجه فرنگی به شماره استاندارد ملی ۱۴۳۴۱، شکر سفید به شماره استاندارد ملی ۶۹ ، قند حبه به شماره استاندارد ملی ۳۶۷۹، قند کلوخه به شماره استاندارد ملی ۳۶۶۶ ، قند پرسی به شماره استاندارد ملی ۲۰۴۴۱ و قند پختی به شماره استاندارد ملی  ۳۶۸۰ مشمول استاندارد اجباری می باشد و به منظور حفظ سلامتی جامعه و امنیت غذایی، این محصولات صرفا بایستی با نشان استاندارد مورد استفاده قرار گیرد.